Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

Μεταρρύθμιση απόφασης Νόμου Κατσέλη – Ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα οφειλής

Μεταρρύθμιση απόφασης Νόμου Κατσέλη – Ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα οφειλής

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.com

Επικοινωνία

    ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

    • ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 50% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΚΑΙ
    • ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 9 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
    • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

     

    Ήδη από το 2018 είχε δημοσιευθεί απόφαση που έκανε δεκτή αίτηση υπαγωγής δανειολήπτριας στο Ν. 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

    Ωστόσο, ήδη από το 2020 επήλθαν σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα με μείωση μισθού, αύξηση εξόδων του τέκνου και εμφάνιση προβλήματος υγείας στην δανειολήπτρια με αποτέλεσμα να μπορεί να αποπληρώνει τις δόσεις που όρισε το Δικαστήριο.

    Με αίτηση του Δικηγόρο Δημητρίου Φουφόπουλου το Ειρηνοδικείο Αθηνών μείωσε περίπου κατά 50% την δόση (από σχεδόν 400 σε 200€) ορίζοντας μάλιστα ότι θα είναι πλέον άτοκη και μείωσε επίσης τον χρόνο αποπληρωμής. Έτσι επετεύχθη ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα της οφειλής!!!!! Ταυτόχρονα παρατάθηκε η έναρξη καταβολής των δόσεων για την διάσωση της κύριας κατοικίας μέχρι την νέα λήξη της περιόδου αποπληρωμής των δόσεων του άρθρου 8.

    Η σημασία της συγκεκριμένης απόφασης είναι μεγάλη καθώς δίνεται η ευκαιρία σε δανειολήπτες που έχουν ήδη απόφαση να μεταρρυθμίσουν αυτή και να οριστεί νέος τρόπος εξόφλησης με ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα οφειλής!!!!

    Για να διαβάσετε την απόφαση πατήστε εδώ.

    Για οποιαδήποτε υπόθεση Νόμου Κατσέλη, υπερχρεωμένων νοικοκυριών, οφειλών, τραπεζικών θεμάτων, ρύθμιση οφειλής κλπ  επικοινωνήστε με τον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο.