Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

Διαγραφή οφειλής κατά 45%

Διαγραφή οφειλής κατά 45%

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205

Επικοινωνία

     

    Με την μεσολάβηση του Δικηγόρου Δημητρίου Φουφόπουλου .δανειολήπτης ζήτησε και πέτυχε. με εξώδικο διακανονισμό διαγραφή οφειλής ύψους περίπου 45 % του συνόλου του κεφαλαίου και μάλιστα το υπόλοιπο της οφειλής συμφωνήθηκε να πληρωθεί σε 63 μηνιαίες δόσεις. Η συμφωνία αυτή ήταν ιδιαίτερα επωφελής καθώς τακτοποιήθηκε οριστικά μια ακόμη υπόθεση τραπεζικών οφειλών με πραγματική διαγραφή κεφαλαίου.

    Το περιεχόμενο του διακανονισμού είχε ως εξής:

    « ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΗΣ

    Με την παρούσα επιστολή επιβεβαιώνουμε εκ μέρους της ……….S.A, τα στοιχεία διακανονισμού της οφειλής σας, που απορρέει από το [καταναλωτικό δάνειο] / [πιστωτική κάρτα] / [καταναλωτική πίστωση] με αριθμό …………………….(στο εξής το/η «Δάνειο/Πιστωτική Κάρτα/Πίστωση»), που σας χορηγήθηκε δυνάμει της σχετικής συμβάσεως, όπως έχει σήμερα διαμορφωθεί (στο εξής η «Σύμβαση»).

    Η υφιστάμενη οφειλή σας προς την ……………….S.A από την ως άνω αιτία, ανέρχεται σήμερα, κατά κεφάλαιο και τόκους, στο συνολικό ποσό των ευρώ 18477,66 , και αναλύεται ως εξής : Κεφάλαιο 18477,66 , Τόκοι 0,00, Έξοδα 0,00 (στο εξής η «Οφειλή»). Η …………….S.A, με την παρούσα επιστολή σας προτείνει μια λύση διακανονισμού με τμηματικές μηνιαίες καταβολές με μερική διαγραφή για την αποπληρωμή του χρεωστικού υπολοίπου του/της προαναφερθέντος / προαναφερθείσας Δανείου/ Πιστωτικής Κάρτας/Πίστωσης. Συγκεκριμένα, εφόσον τηρηθεί εκ μέρους σας το κάτωθι πρόγραμμα αποπληρωμής σε 63 μηνιαίες δόσεις και καταβληθεί συνολικά το ποσό των 10162,71 € σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα, η ………… S.A. δεν θα έχει καμία άλλη οικονομική απαίτηση εναντίον σας αναφορικά με την παραπάνω Σύμβαση και η Οφειλή σας θα θεωρείται ως πλήρως και οριστικώς εξοφληθείσα.»

     

    Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι με σωστή νομική καθοδήγηση και με συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί σήμερα τεράστιο κούρεμα κεφαλαίου οφειλής χωρίς την μεσολάβηση Δικαστηρίων. Ωστόσο, θα πρέπει οι νομικές ενέργειες και οι διαπραγματεύσεις να γίνονται με σωστό τρόπο και με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον του κάθε εντολέα.

    Για οποιαδήποτε υπόθεση τραπεζικών οφειλών, κόκκινων δανείων, κούρεμα οφειλής, διαγραφή τόκων, διαγραφή κεφαλαίου, διαπραγματεύσεις με τράπεζες κλπ  επικοινωνήστε με τον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο.