Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

ΑΠΟΦΑΣΗ -ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ -ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.com

Επικοινωνία

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    Η 3198/2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

    ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-

    ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

    ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ

    ΔανειολήπτρΗς με δανεισμό ΜΟΝΟ από στεγαστικό δάνειο για την κύρια και μοναδική κατοικία του βρέθηκε σε αδυναμία αποπληρωμής των οφειλών του όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά του συνεπεία της οικονομικής κρίσης.

    Ο Δανειολήπτης προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να επικοινωνήσει αρχικά με την Τράπεζα και στη συνέχεια με το fund (εταιρία διαχείρισης) προκειμένου να καταφέρει να ρυθμίσει το δάνειό του. Δηλαδή ήθελε να καταφέρει να ρυθμίσει και να αποπληρώνει.

    Όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές υποθέσεις η Τράπεζα ούτε απαντούσε στα πολλαπλά αιτήματά του για ρύθμιση ούτε τον ενημέρωνε για τίποτα σχετικά το δάνειο.

    Στη συνέχεια η ίδια η Τράπεζα εξέδωσε διαταγή πληρωμής και στη συνέχεια η εταιρία διαχείρισης-fund επέβαλλε αναγκαστική κατάσχεση με την οποία επρόκειτο να εκθέσει το ακίνητο σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. Με προσωρινή διαταγή ανεστάλη ο πλειστηριασμός και στη συνέχεια εκδικάστηκε η αίτηση αναστολής η οποία έγινε δεκτή κρίνοντας ότι η Τράπεζα με τρόπο καταχρηστικό εξέδωσε την διαταγή πληρωμής αφού ούτε απάντησε στα αιτήματα του δανειολήπτη για ρύθμιση ούτε τον ενημέρωνε για τίποτε σχετικά με την πορεία του δανείου του όπως όφειλε τακτικά !!!!!!!

    Να σημειωθεί ότι η ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής έχει εκδικαστεί και είχε ανασταλεί η έκδοση οριστικής απόφασης.

    Η απόφαση 3198/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εκδόθηε τον Μάιο 2023 με τον δανειολήπτρη να εκπροσωπείται σε όλη την διαδικασία από την αρχή από τον Δικηγόρο του Δημήτριο Φουφόπουλο. Η αίτηση έγινε δεκτή , ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ !!!!!

    Μετά την εκπληκτική αυτή  απόφαση του Μονομελούς πρωτοδικείου  Αθηνών ο δανειολήπτης προστατεύεται !!!!!!!!

    Διαβάστε την απόφαση εδώ

    Η σημασία της συγκεκριμένης απόφασης είναι μεγάλη καθώς γίνεται αντιληπτό ότι η Τράπεζα και τα fund  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ -ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!!!!

    Για οποιαδήποτε υπόθεση υπερχρεωμένων νοικοκυριών, για τραπεζικό δίκαιο, οφειλές, πλειστηριασμούς κλπ   επικοινωνήστε με τον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΚΡΕΟΝΤΟΣ 93, ΑΘΗΝΑ – ΣΕΠΟΛΙΑ

    2105127205 , 6972858778

    dfoufopoulos@yahoo.com

    dikigoros-foufopoulos.gr