Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ-ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ-ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.gr

Επικοινωνία

    ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ (3869/10)

    ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

    ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

    ΔΕΚΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ

     

     

    Δανειολήπτρια με δανεισμό κυρίως από στεγαστικό δάνειο για την κύρια και μοναδική κατοικία της βρέθηκε σε αδυναμία αποπληρωμής των οφειλών της όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά της συνεπεία της οικονομικής κρίσης.

    Σε πρώτο βαθμό το Ειρηνοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτησή της στηριζόμενο όμως σε ένα εσφαλμένο σκεπτικό ιδίως με την βεβιασμένη και λαθεμένη αποδοχή ένστασης δόλιας περιέλευσης σε αδυναμίας πληρωμών.

    Μετά την άσκηση της έφεσης ζητήθηκε αναστολή και  προσωρινή διαταγής δοθέντος ότι στο μεσοδιάστημα από την έκδοση της απορριπτικής απόφασης σε πρώτο βαθμό η πιστώτρια στράφηκε εναντίον της δανειολήπτη με διαταγή πληρωμής, κατάσχεση και προγραμματισμό ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

    Η προσωρινή διαταγή συζητήθηκε τον Απρίλιο 2023 με την δανειολήπτρια να παρίσταται με τον Δικηγόρο της Δημήτριο Φουφόπουλο. Η αίτηση έγινε δεκτή σε επίπεδο προσωρινής διαταγής χωρίς μάλιστα να οριστούν καταβολές!!!

    Στη συνέχεια, η αίτηση αναστολής εκδικάστηκε και πάλι εντός του Απριλίου 2023 και διατηρήθηκε η ισχύς της προσωρινής διαταγής.

    Μετά την εκπληκτική αυτή  προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών η δανειολήπτρια προστατεύεται αρχικά σε επίπεδο προσωρινής διαταγής!!!!!!!!

    Διαβάστε εδώ την προσωρινή διαταγή.

    Η σημασία της συγκεκριμένης απόφασης είναι μεγάλη καθώς γίνεται αντιληπτό ότι μια απορριπτική απόφαση από Ειρηνοδικείο ΔΕΝ σημαίνει το τέλος της προσπάθειας. Αντιθέτως, το ίδιο το Ειρηνοδικείο μπορεί να χορηγήσει προστασία και αναστολή εκτελέσεως μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

     

    Για οποιαδήποτε υπόθεση υπερχρεωμένων νοικοκυριών, νόμου κατσέλη, τραπεζικό δίκαιο, οφειλές κλπ   επικοινωνήστε με τον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΚΡΕΟΝΤΟΣ 93, ΑΘΗΝΑ – ΣΕΠΟΛΙΑ

    2105127205 , 6972858778

    dfoufopoulos@yahoo.com

    dikigoros-foufopoulos.gr