Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

Νέα Μαμούθ Διαγραφή Τραπεζικής Οφειλής

Νέα Μαμούθ Διαγραφή Τραπεζικής Οφειλής

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.com

Επικοινωνία

   

  Με την μεσολάβηση του Δικηγόρου Δημητρίου Φουφόπουλου και την άριστη συνεργασία με ειδικευμένους οικονομολόγους και τεχνικούς συμβούλους οικονομικούς αναλυτές, δανειολήπτης ζήτησε και πέτυχε με εξώδικο διακανονισμό ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαγραφή οφειλής ύψους περίπου 91,60% της οφειλής. Η συμφωνία αυτή ήταν ιδιαίτερα επωφελής καθώς τακτοποιήθηκε οριστικά μια ακόμη υπόθεση τραπεζικών οφειλών με πραγματική διαγραφή κεφαλαίου.

  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΗΣ 91,60% ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ !!!

  Το περιεχόμενο του διακανονισμού είχε ως εξής:

  Από το σύνολο της οφειλής που ανερχέται τον Οκτώβριο 2021 σε 95.287,71€ με θα πληρωθεί ΜΟΝΟ το ποσό των 8.000€ και η απαίτηση της τράπεζας διαγράφεται οριστικά

  ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 95.287,71€ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ- ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΣΟΥ 87.287,71€ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 91,60%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Διαβάστε την απόφαση εδώ

  Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι με σωστή νομική καθοδήγηση και με συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί σήμερα τεράστιο κούρεμα κεφαλαίου οφειλής χωρίς την μεσολάβηση Δικαστηρίων. Ωστόσο, θα πρέπει οι νομικές ενέργειες και οι διαπραγματεύσεις να γίνονται με σωστό τρόπο και με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον του κάθε εντολέα.

  Κάθε υπόθεση τραπεζικών οφειλών αντιμετωπίζεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον και προσοχή σε ραντεβού- αξιολόγηση τόσο από τον Δικηγόρο Δημήτρη Φουφόπουλο όσο και από εξειδικευμένο συνεργάτη τεχνικό σύμβουλο οικονομολόγο- οικονομικό αναλυτή.

  Για οποιαδήποτε υπόθεση τραπεζικών οφειλών, κόκκινων δανείων, κούρεμα οφειλής, διαγραφή τόκων, διαγραφή κεφαλαίου, διαπραγματεύσεις με τράπεζες κλπ  επικοινωνήστε με τον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο.