Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

Διαγραφή οφειλής από πιστωτική κάρτα

Διαγραφή οφειλής από πιστωτική κάρτα

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.gr

Επικοινωνία

   

  Με την μεσολάβηση του Δικηγόρου Δημητρίου Φουφόπουλου και την άριστη συνεργασία με ειδικευμένους οικονομολόγους και τεχνικούς συμβούλους οικονομικούς αναλυτές, δανειολήπτης ζήτησε και πέτυχε με εξώδικο διακανονισμό διαγραφή οφειλής ύψους περίπου 32,59% της οφειλής  και μάλιστα το υπόλοιπο της οφειλής συμφωνήθηκε να πληρωθεί σε μηνιαίες δόσεις. Η συμφωνία αυτή ήταν ιδιαίτερα επωφελής καθώς τακτοποιήθηκε οριστικά μια ακόμη υπόθεση τραπεζικών οφειλών με πραγματική διαγραφή κεφαλαίου.

  Το περιεχόμενο του διακανονισμού είχε ως εξής:

  Από το σύνολο της οφειλής που ανερχέται τον Οκτώβριο 2021 σε 5.324,60 € θα αποπληρωθεί το ποσό των 3.589€ σε 72 ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Στο τέλος της περιόδου διαγράφεται οριστικά το ποσό των 1.735,60€.

  ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 5.324,60€ ΔΙΑΓΡΑΦΗ- ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΣΟΥ 1.735,60€ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 32,59% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ 72 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Για να διαβάσετε την απόφαση πατήστε εδώ

  Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι με σωστή νομική καθοδήγηση και με συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί σήμερα τεράστιο κούρεμα κεφαλαίου οφειλής χωρίς την μεσολάβηση Δικαστηρίων. Ωστόσο, θα πρέπει οι νομικές ενέργειες και οι διαπραγματεύσεις να γίνονται με σωστό τρόπο και με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον του κάθε εντολέα.

  Κάθε υπόθεση τραπεζικών οφειλών αντιμετωπίζεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον και προσοχή σε ραντεβού- αξιολόγηση τόσο από τον Δικηγόρο Δημήτρη Φουφόπουλο όσο και από εξειδικευμένο συνεργάτη τεχνικό σύμβουλο οικονομολόγο- οικονομικό αναλυτή.

  Για οποιαδήποτε υπόθεση τραπεζικών οφειλών, κόκκινων δανείων, κούρεμα οφειλής, διαγραφή τόκων, διαγραφή κεφαλαίου, διαπραγματεύσεις με τράπεζες κλπ  επικοινωνήστε με τον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο.