Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

Ακύρωση Διαταγής Πληρωμής

Ακύρωση Διαταγής Πληρωμής

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.com

Επικοινωνία

  ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ

  ΑΠΟΦΑΣΗ 310/2022 ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  Μια ακόμη απόφαση σταθμός της ελληνικής Νομολογίας για την ακύρωση διαταγής πληρωμής και ακύρωση αναγκαστικής εκτέλεσης.

  ΟΛΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Σε βάρος δανειοληπτών συζύγων (οφειλέτης και εγγυητής) εκδόθηκε διαταγή πληρωμής από το Ειρηνοδικείο Αθηνών για φερόμενη απαίτηση από τοκοχρεωλυτικό δάνειο. Οι οφειλέτες απευθύνθηκαν στον Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο με τον οποίο άσκησαν ανακοπή και εκδικάστηκε η υπόθεση.

  Η ανακοπή έγινε δεκτή και το Δικαστήριο δέχτηκε ότι το υπόλοιπο που αξίωνε η Τράπεζα ήταν αλλοιωμένο λόγω ανατοκισμού της εισφοράς του Ν. 128/75. Παράλληλα, το Δικαστήριο δέχτηκε ότι από τις κινήσεις λογαριασμών που προσκόμισε η Τράπεζα δεν μπορεί να αποδειχθεί το πραγματικό υπόλοιπο αφού οι παράνομες χρεώσεις έχουν ενσωματωθεί στις χρεωπιστώσεις και έχουν τύχει περαιτέρω ανατοκισμού.

  Για να διαβάσετε την απόφαση πατήστε εδώ

  Κάθε υπόθεση τραπεζικών οφειλών χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κατάλληλο νομικό χειρισμό. Για οποιαδήποτε υπόθεση οφειλών σε Τράπεζες επικοινωνήστε με το Δικηγόρο Δημήτριο Φουφόπουλο και σε συνεργασία με εξειδικευμένους οικονομολόγους και τεχνικούς συμβούλους θα βρείτε λύση στο πρόβλημά σας.