Κρέοντος 93, Αθήνα - Σεπόλια
dfoufopoulos@yahoo.com | 210 5127205 - 697 2858778

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Φουφόπουλος Δημήτριος

2105127205
dfoufopoulos@yahoo.com

Επικοινωνία

    Δεκατετράχρονη μαθήτρια δευτέρας γυμνασίου από αρχές της σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο 2021 είναι θύμα συστηματικού bullying, επιθέσεων, ξυλοδαρμών ακόμη και επίθεσης με μαχαίρι!!!
    Η οικογένεια ήδη από 21 Οκτωβρίου 2021 έχει ενημερώσει επίσημα το Υπουργείο Παιδείας, τον διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Κολωνού και τον Διευθυντή του σχολείου. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια μετά από το ατυχές περιστατικό του θανάτου ενός δεκατετράχρονου αγοριού που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο με την συγκεκριμένη μαθήτρια. Ο Δικηγόρος της οικογένειας κύριος Δημήτριος Φουφόπουλος με δηλώσεις του σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά μέσα της χώρας ζητά να γίνει το αυτονόητο, δηλαδή να παρέμβει άμεσα η πολιτεία και να ληφθούν μέτρα προστασίας. Σε ζωντανή σύνδεση, η υφυπουργός Παιδείας κυρία Μακρή απάντησε στον κύριο Φουφόπουλο ότι η υπόθεση θα εξεταστεί άμεσα”.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΦΙΣΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
    Παρακολουθήστε σχετικά Video :