Επιλογή Σελίδας

ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

 

 

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Νέα απόφαση σταθμός από το Ειρηνοδικείου Ιλίου σε υπόθεση που χειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία ο Δικηγόρος Δημήτριος Φουφόπουλος. Η τράπεζα Eurobank κοινοποίησε στον εντολέα μας διαταγή πληρωμής με επιταγή προς πληρωμή αξιώνοντας το συνολικό ποσό των 17.139,04 € από την λειτουργία σύμβασης πίστωσης. Μετά την εκδίκαση της ανακοπής που άσκησε ο Δικηγόρος Δημήτριος Φουφόπουλος, εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 21/2019 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ιλίου η οποία έκανε δεκτή την ανακοπή, ΑΚΥΡΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ και καταδίκασε την τράπεζα στην δικαστική δαπάνη του εντολέα μας.

Από την εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε ότι ο ανατοκισμός της εισφοράς του Ν. 128/75 στην επίδικη υπόθεση δεν είναι νόμιμος και ότι από τα έγγραφα της τράπεζας και τις κινήσεις των λογαριασμών δεν μπορεί ο δανειολήπτης να υπολογίσει ακριβώς τα χρηματικά ποσά που αφορούν τον παράνομο ανατοκισμό της εισφοράς διότι απαιτούνται ειδικές γνώσεις της οικονομικής λογιστικής επιστήμης.

Το γραφείο μας διαθέτει εξειδίκευση σε θέματα τραπεζικού δικαίου και συνεργάζεται με άριστους οικονομικούς συμβούλους.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά οφειλές σας σε δάνεια και πιστώσεις επικοινωνήστε με το Δικηγορικό γραφείο του Δημήτρη Φουφόπουλου και εξειδικευμένος συνεργάτης θα επιληφθεί της υπόθεσής σας άμεσα και αποτελεσματικά.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΡΕΟΝΤΟΣ 93, ΑΘΗΝΑ – ΣΕΠΟΛΙΑ

2105127205 – 6972858778

email: dfoufopoulos@yahoo.com